Saletovi bendovi i projekti

Saletovi bendovi i projekti:

Ovdje možete naći poveznice na stranice o svim bendovima, umjetnicima i projektima s kojima sam svirao bubnjeve, kao i vrijeme kada sam tamo i s njima svirao. Ukoliko je zabilježena neka audio ili video snimka, naći ćete i to klikom na linkove s nazivima bendova (ispod).

Kao što možete vidjeti, vjerojatno je lakše nabrojati pulske bendove s kojima nisam svirao. 🙂 Iznimno mi je drago da sam imao priliku muzicirati s tolikim različitim ljudima – od slabijih do vrhunskih glazbenika, od ugodnijih do neugodnijih karaktera – ali uvijek s ciljem da zvučimo što bolje i da se slušateljima pruži što kvalitetnije iskustvo. Taj smo cilj dijelili svi i uvijek.

Sale i Škoda

Sale i Škoda (s njim sam svirao također) kažu: Živjeli!

Kliknite na linkove ispod, pa ćete naći dodatne informacije o svakom od njih, naravno, za period rada dok sam ja svirao s njima.

N.M.E.

The Onyx

New Kids on LSD

Haze

Distorzija

Opyum

Josip Pino Ivančić

Franci Blašković & Gori Ussi Winnetou

Zhel

Joy Division Revival

Three Stupid Dogs

Tatiana Giorgi Band

Sexton

Valter Milovan

Frelimo Jazz Quintet

Mračni Tipovi Užasa

Powerslave

Nola

NRG band

Messerschmitt

Dogma

Saša 21

Junkers5

The Wildflowers

Big Wave

Barbari

 

Napomena: postoji mogućnost da ćeš ispod uočiti plaćeni oglas. Ako želiš pomoći uredniku da pokrije troškove svog vremena za održavanje ovog bloga, klikni na oglas ispod. Tebi lako i besplatno, a meni koristi. Win win situacija. 🙂 

Post Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.