NRG band

NRG band

NRG band je svojedobno bio prateći band Borisa Novkovića, a u njemu su svirali Dino Bodetić (gitarist grupa Three Stupid Dogs i Powerslave), Zoran Božić Jolle, vrhunski bubnjar Marko Matošević, Zvjezdan Marjanović Zveki na basu itd.

zoran božić jolle

Zoran Božić Jolle

14.06.2003. duo Dino i Jolle iz grupe NRG su dogovorili svirku u pulskom baru “Zen”, za kojega su angažirali i mene da im sviram bubnjeve. Za tu prigodu sam svirao na mojim elektronskim bubnjevima Roland TD-6K, koje još nisam koristio u kombinaciji sa laptopom i VSL pluginom Addictive Drums. Koristio sam zvukove iz modula elektronca.

Svirali smo plesne hitove, među kojima je bilo najviše rock i blues pjesama, ali se bogami potkrao i koji uhu ugodni pop tipa “Purple Rain” i sl.

Večer je bila vrlo ugodna, uvijek je gušt svirati s Dinom, a i Jolle je sjajan čovjek i odličan klavijaturist i vokal, pa sam ostao bogatiji za jedno iskustvo. 🙂

DatumGrad/KlubLink
14.06.2003.Pula, Zen bar

Napomena: postoji mogućnost da ćeš ispod uočiti plaćeni oglas. Ako želiš pomoći uredniku da pokrije troškove svog vremena za održavanje ovog bloga, klikni na oglas ispod. Tebi lako i besplatno, a meni koristi. Win win situacija. 🙂

Post Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.