Nastupi grupe Messerschmitt u Rijeci i Ljubljani

Protekle srijede, 26.03. smo svirali u Rijeci, u River Pubu. Svirka je bila solidna, a posebno mi je drago da su došli neki meni dragi ljudi. Dakle, pozdrav ide:

  • Robiju (thx for the drums, bro) i Rag Dollsima, koji ovoga petka sviraju u pulskom Rock Caffeu, pa, Puležani, dođite na dobru blues rock svirku.
  • Alenu, koji je došao po najvećem nevremenu, ali u pravo vrijeme,
  • Ivanu i ostaloj riječkoj ekipi s Glazbenog foruma.

Tockacom je već stavio na You Tube clipove iz River Pub-a i hvala mu na tome, pa tko god ne gleda clipove da bi uočio greške, dobrodošao je da pogleda/posluša pjesme grupe Messerschmitt:

“Strong & Loud”

“She Gives to Me Free”

“Crossroads Blues”

Dan poslije smo zapičili za Ljubljanu, gdje smo prije Majki zasvirali u Cvetličarna media parku, jednom od najboljih prostora u kojima sam imao priliku svirati.

Messerschmitt uživo u Cvetličarna mediaparku:

messerschmitt ljubljana 2008

Messerschmitt uživo 2008.

Rus pjeva

Rus pjeva

Miro i Rus prze

Miro i Rus prže

Ovdje možete naći još fotki sa ove svirke. Pozdrav svima iz Majki, bili su super, to je bio drugi dan za redom da gledam Tibljaševu facu i slušam njegov jebeno dobar groove.

U petak navečer sam zapalio do Rock Caffea i poslušao En Face uživo, nakon dosta dugo vremena. Ugodno su me iznenadili, premda nikada nisam bio bogzna kakav fan benda. I opet Tibljaš na bubnju, to je ta kemija, gdje se ne vidimo godinu dana i onda ga gledam 3 dana zaredom. 🙂

Nadam se do skorog vremena, stari!

Nastupi grupe Messerschmitt će biti redovito najavljivani na ovoj web stranici, stoga… stay tuned! 😉

Napomena: postoji mogućnost da ćeš ispod uočiti plaćeni oglas. Ako želiš pomoći uredniku da pokrije troškove svog vremena za održavanje ovog bloga, klikni na oglas ispod. Tebi lako i besplatno, a meni koristi. Win win situacija. 🙂

Post Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.