Big Wave Rocktarata 2015!

Join the Big Wave Rocktarata 2015!

Rovinjska grupa Big Wave (s pulskim predstavnikom Saletom na bubnjevima 🙂 ) nastupa na Badnjak (24.12.) na pulskom rock festivalu Rocktarata, u centru Pule, u slavnom Mockovom šatoru koji svake godine postaje sve veći i ljepši. 🙂

Obzirom da je Sale upravo montirao novu kožu na doboš, bend najavljuje svirku od koje će mnogima odletjeti šešir s glave!

Repertoar će biti pun hitova, kao i svaki put: od Azre i Čorbe, do Zeppelina i RHCP. Od Atomskog i Urbana, do Muse i The Black Keys. Od Napalm Death do… OK, OK, možda ovo zadnje ne. To čuvamo samo za probe kada Čano želi vježbati šredanje, i kad Tihi oštri svoj glas ne bi li jednog dana dosegao Marka Greenwaya.

Inšoma, lejdiz end đentlmen, za večeras pripremamo pravu rock feštu sa dobrom svirkom, sjajnim štimungom i vrhunskim basistom Jumom, koji je najavio da će možda odsvirati onaj solo na basu što je proslavio Victora Wootena! Samo je potrebno dovoljno navijati za njega tijekom svirke i vidjet ćete!

U repertoar možda ubacimo i Queense:

Big Wave feat. Sale - "No One Knows" (HD)

a možda odsviramo i “Mjesto za mene”:

Big Wave feat. Sale - "Mjesto za mene"

Kao što rekosmo na početku, join the Big Wave Rocktarata 2015! Svirka počinje u 21:30.

U slučaju kiše, izvan šatora će biti mokro.

Napomena: postoji mogućnost da ćeš ispod uočiti plaćeni oglas. Ako želiš pomoći uredniku da pokrije troškove svog vremena za održavanje ovog bloga, klikni na oglas ispod. Tebi lako i besplatno, a meni koristi. Win win situacija. 🙂